Yüksek hacimli mobilya üretiminde yonga levha panellerini sabitlerken montaj süresini ve bölünme sorunlarını nasıl azaltabilirsiniz?
Chan Chin C.'nin M3.2 çipboard vidaları, gelişmiş 6 dişli alt başlık tasarımı ile ahşap çatlamasını en aza indirirken, kompozit malzemelerde tutma gücünü maksimize eder. Phillips No.2 düz başlı bağlantı elemanlarımız, hızlı montaj için tasarlanmıştır, üretim gecikmelerini ve yeniden işleme ihtiyaçlarını azaltır. 30 yılı aşkın OEM üretim tecrübesiyle, üretim zaman çizelgelerinizi ve spesifikasyonlarınızı karşılayan tutarlı kalite sunuyoruz. Bize ulaşarak mobilya montaj operasyonlarınıza özel toplu sipariş seçeneklerini ve özel etiketleme çözümlerini keşfedin.
Kalite ve yenilik konusundaki taahhüdümüz, sürdürülebilir üretim uygulamalarına ve çevresel sorumluluğa olan bağlılığımızı gösteren ISO 14064-1:2018 ve ISO 14067 sertifikalarıyla desteklenmektedir. Her bir ürün için minimum 100 parça veya 5.000 USD siparişle esnek sipariş seçenekleri sunuyoruz ve dağıtım ve OEM operasyonlarınızı desteklemek için markalı ürünler ve alıcı etiket gereksinimlerini karşılıyoruz. Chan Chin C. ile, sürekli performans, rekabetçi fiyatlandırma ve üretim hatlarınızın talep ettiği güvenilirliği sunan yonga levha vidaları için ortaklık kurun—bağlantı gereksinimlerinizi tartışmak ve uzun vadeli bir tedarik ortaklığı sağlamak için uluslararası satış ekibimizle bugün iletişime geçin.