Yüksek hacimli mobilya üretiminde tutarlı bağlantı kalitesini ve montaj verimliliğini nasıl sağlayabilirsiniz?
Chan Chin C.'nin M3.5 çipboard vidaları, baş altındaki 6 kanat tasarımı ile kayma sorunlarını ortadan kaldırır ve her montajda güvenilir tutma gücü sağlar. 30 yılı aşkın üretim tecrübemiz, üretim hatlarınız için istikrarlı kalite garantisi sunar. Mobilya montaj süreçlerinizi optimize eden toplu OEM fiyatlandırması ve özel ambalaj çözümleri hakkında görüşmek için bugün bizimle iletişime geçin.
30 yılı aşkın üretim tecrübesiyle, Chan Chin C. küpeşte vidalarını güvenilirlik ve maliyet etkinliği ile küresel OEM ortaklarına sunmaktadır. Sürekli kalite ve yenilik taahhüdümüz, mobilya montaj süreçlerinizin verimli ve güvenilir kalmasını sağlar. 100M adet veya 5,000 USD minimum sipariş gereksinimleri ile esnek ambalaj çözümleri ile mevcut olan, hem markalı ürünleri hem de özel alıcı etiketlerini destekliyoruz. Chan Chin C. ile ortaklık kurarak, on yıllara dayanan endüstriyel uzmanlık ve kanıtlanmış üretim mükemmeliyeti ile desteklenen premium bağlantı çözümleri ile üretim yeteneklerinizi artırın.